Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Ex-Rode Duivel De Smet: “Beste Belg van die generatie”

Tien jaar geleden was Stijn de Smet ploeggenoot van Marouane Fellaini, Vincent Kompany en Moussa Dembele. Hij was het meest onder de indruk van laatstgenoemde.

“Je zag meteen dat sommige jongens kwaliteiten hadden die anderen niet hadden. Jongens zoals Dembélé, dat was buiten categorie. Toen al eigenlijk, want Vermaelen en Vertonghen speelden bij Ajax en Dembélé bij AZ. Hij was voor mij de beste speler van die generatie. Die kerel was zo sterk en stond zo stevig op zijn benen. Mousa speelde in die periode wel nog hoger, in de spits. Nu speelt hij vooral centraal in het middenveld. Maar ook Vermaelen maakte een diepe indruk op mij. Een geweldige linker, een geweldige pass, sterk en slim…”, zei hij aan De Krant van West-Vlaanderen.

facebook ZONDAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

Dembélé kon die hoge verwachtingen niet helemaal inlossen. Hij haalde weliswaar de Europese subtop( Tottenham), maar hij werd nooit een vaste waarde bij de Rode Duivels en ook de wereldtop zag het tot dusver niet zitten in hem.

Het bericht Ex-Rode Duivel De Smet: “Beste Belg van die generatie” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *