Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!OPSTELLING SUPERCUP: ‘Club Brugge komt met vijf nieuwkomers’

Vanavond staat alweer de Supercup op het programma in Belgie. Landskampioen Club Brugge speelt dan tegen bekerwinnaar Standard Luik. De ploeg van coach Ivan Leko zal in een nieuwe samenstelling voor de dag komen.

facebook VANDAAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

In doel mag aanwinst Karlo Letica bewijzen dat het keepersprobleem van Blauw-Zwart definitief tot het verleden behoort. Voor hem lijken Benoit Poulain en Stefano Denswil zeker van hun plaats. Als derde verdediger gaat Leko mogelijk voor Matej Mitrovic. Die werd eerder deze week pas teruggehaald, maar bouwde bij Besiktas zijn conditie al op en kent het systeem nog van vorig seizoen. Komt de wedstrijd toch te vroeg voor de Kroaat, dan krijgt Saulo Decarli wellicht de voorkeur op Alexander Scholz. De Zwitser liet een degelijke indruk achter tijdens de voorbereiding.

Op het middenveld zijn Ruud Vormer en Hans Vanaken uiteraard zekerheden. Door de afwezigheid van Marvelous Nakamba krijgen zijn hoogstwaarschijnlijk het gezelschap van Mats Rits. Op links mag Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld tonen dat hij een waardige vervanger van Anthony Limbombe is. Rechts krijgt Dion Cools dan weer een nieuwe kans om zich te bewijzen na een tegenvallende reeks in de PO’s.

Vooraan tot slot, mag Wesley Moraes starten als targetspits. Tenzij er last-minute een akkoord met SS Lazio uit de bus valt. Hij krijgt wellicht het gezelschap van Siebe Schrijvers, die profiteert van de blessure van Emmanuel Dennis.

Het bericht OPSTELLING SUPERCUP: ‘Club Brugge komt met vijf nieuwkomers’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *