Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!OPVALLEND: ‘FC Barcelona wil in de Jupiler Pro League komen shoppen’

FC Barcelona heeft haar oog laten vallen op een speler uit de Jupiler Pro League. Naar verluidt gaat het om Moussa Wagué. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

De 19-jarige rechtsachter was het voorbije WK titularis bij Senegal en scoorde zelfs. Met zijn prestaties heeft hij de aandacht van de Spaanse grootmacht getrokken en er zou werk gemaakt worden van een transfer.

facebook VANDAAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

Bij Barcelona zou Wagué eerst in de B-ploeg gestald worden, maar het is wel de bedoeling dat hij op termijn de overstap maakt naar de A-ploeg en de vaste rechtsachter wordt. Hij zou niet de eerste speler die van de Kehrweg naar Camp Nou trekt. Ook Diawandou Diagne zette in 2015 de stap. Hij keerde na één seizoen echter al terug.

Het bericht OPVALLEND: ‘FC Barcelona wil in de Jupiler Pro League komen shoppen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *