Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!‘Vergeten Belg’: “Het wereldkampioenschap 2022 zou een droom zijn”

Na het behalen van de derde plek op het WK zit er nieuw bloed aan te komen voor de Rode Duivels. Dit liet bondscoach Roberto Martinez eerder al weten. Één jonge Belg wil graag voor de Rode Duivels gaan spelen. En hoopt er op het WK in 2022 bij te zijn.

De 19-jarige Jason Lokilo staat voor een zeer belangrijk seizoen. De flankaanvaller hoopt dit seizoen zijn kans te krijgen in de eerste ploeg. Vorig seizoen zat hij vier keer op de bank in de Premier League. Hij hoopt binnen vier jaar het WK te halen.

facebook VANDAAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

“Het is een droom om voor België te spelen. Het WK 2022? Dan zou ik 23 jaar zijn en het zou uiteraard een droom zijn. Ik ga er bij Crystal Palace alles aan doen om dat te bereiken”, zegt hij aan La Dernière Heure.

Het bericht ‘Vergeten Belg’: “Het wereldkampioenschap 2022 zou een droom zijn” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *