Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!‘Anderlecht-speler Morioka kan naar club uit JPL verkassen’

Ryota Morioka kon afgelopen seizoen op heel wat kritiek rekenen bij Anderlecht. De Japanner kon goede statistieken voorleggen maar zijn spel zou niet goed passen in het systeem van paars-wit. Nu zou Antwerp de Japanner graag zien komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Anderlecht-speler Morioka kan naar club uit JPL verkassen’

Ryota Morioka kon afgelopen seizoen op heel wat kritiek rekenen bij Anderlecht. De Japanner kon goede statistieken voorleggen maar zijn spel zou niet goed passen in het systeem van paars-wit. Nu zou Antwerp de Japanner graag zien komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *