Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

“Club Brugge in de Champions League? Dat zie ik niet goedkomen”

Er komt nog een drukke transferperiode aan voor Club Brugge. Drie sterkhouders staan namelijk op het punt te vertrekken bij de landskampioen en daarvoor zullen ook enkele nieuwkomers voor moeten terugkomen.

Sporza-journalist Tom Boudeweel denkt niet dat Club met deze kern zal schitteren in de Champions League. “Ze hebben wel iets bijgehaald, maar de vraag is of het genoeg zal zijn om iets te kunnen betekenen in de Champions League. Met de namen die ze hebben, moeten ze er in België wel staan. Ook al vertrekt Limbombe, met Groeneveld lijken ze een waardige vervanger in huis gehaald te hebben. Diaby is ook geen onmisbare pion”,zegt hij.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De transferperiode loopt nog tot 31 augustus en Club Brugge kan dus nog fors verzwakt worden. Ivan Leko hekelde die datum eerder ook al.

“Op Champions League-niveau zie ik het voorlopig niet echt goedkomen. Belgische clubs moeten voor de derde plaats gaan, maar ook dat zal moeilijk zijn. Een grote frustratie bij de clubs is dat de transferdeadline pas op 31 augustus valt.”

Het bericht “Club Brugge in de Champions League? Dat zie ik niet goedkomen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *