Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Enorme kloof tussen Mehdi Carcela en Standard Luik’

Vorige week keerde Mehdi Carcela terug op het trainingsveld bij Standard Luik. Maar dat de aanvaller opnieuw op het oefenveld staat, wil niet zeggen dat het conflict tussen hem en de clubleiding van de baan is. Volgens de Luikse journalist Sacha Tavolieri is een vertrek van Carcela weliswaar niet aan de orde. De Marokkaan wil in België blijven voetballen voor de stabiliteit in zijn leven, de voorbije jaren is hij immers al te veel van club veranderd. Maar de aanvaller aast wel nog steeds op een stevige loonsverhoging.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

En wat dat betreft is de kloof tussen beide partijen naar verluidt nog bijzonder diep. Momenteel zou Carcela zo’n 800.000 euro bruto per jaar verdienen, terwijl hij mikt op een bruto jaarsalaris van zo’n 2 miljoen euro. Zowel Standard als de speler en zijn entourage zullen dus moeten toegeven, in ieder geval mag de zaak niet te lang blijven aanslepen.

Het bericht ‘Enorme kloof tussen Mehdi Carcela en Standard Luik’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *