Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!Hein Vanhaezebrouck ziet verrassend titelkandidaat: “Hou er echt rekening mee”

Dit weekend gaat de competitie weer van start in Belgie. Het is even afwachten welke club er op dit moment het beste voor staat. Al kunnen er wel al een paar conclusies getrokken worden.

Zo wordt van RSC Anderlecht bijvoorbeeld verwacht dat ze tot het einde van de PO’s zullen meestrijden om de titel. Het bestuur deed daarvoor immers de nodige inspanningen op de mercato. Maar daardoor hebben de Brusselaars wel een nadeel ten opzichte van de grootste concurrenten. “Standard speelde in de Supercup met één nieuwe naam en er ook bij Club niet zoveel is veranderd”, doelt Hein Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad op de automatismen bij de rivalen.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Maar de trainer van Anderlecht denkt dat het niet enkel tussen zijn ploeg, Standard en Club zal gaan. Zo verwacht hij bijvoorbeeld heel wat van KRC Genk. “Het wordt volgens mij evenwel geen driestrijd tussen Anderlecht, Standard en Club. Ik voorspel een strijd onder vijf ploegen, vooral met Genk houd ik rekening.”

Het bericht Hein Vanhaezebrouck ziet verrassend titelkandidaat: “Hou er echt rekening mee” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *