Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Rode Duivel in selectie van KRC Genk’

Het zou zomaar kunnen dat KRC Genk eerdaags een Rode Duivel in haar selectie heeft zitten. Leandro Trossard wil dit jaar zich in de kijker van bondscoach Roberto Martinez spelen.

Bij de Rode Duivels liggen er openingen, want Martinez wil de kern van fris bloed voorzien. Kevin Mirallas wordt een dagje ouder en ook Dries Mertens is de 30 gepasseerd. Trossard kan daar voor de nodige extra concurrentie zorgen. De Genk-aanvaller wil alvast snel Rode Duivel worden.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Het is ambitieus, maar ik wil erbij zijn op het EK 2020. Ik ben dan 25, maar als ik mij kan blijven ontwikkelen zoals ik nu bezig ben, dan vind ik van mezelf dat ik de kwaliteiten heb om ‘erbij’ te zijn. Ik zie mij wel functioneren in dat systeem van Martínez”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Trossard tekende in mei een nieuw contract bij Genk en hij zal nog één jaar voor de club spelen. Nadien wil hij een transfer naar het buitenland versieren. Anderlecht werd onlangs nog genoemd, maar dat bericht is een grote kwakkel.

Het bericht ‘Rode Duivel in selectie van KRC Genk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *