Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Club Brugge kan volledig elftal in de tribune zetten (INDRUKWEKKEND!)

Club Brugge-trainer Ivan Leko kan beschikken over een sterke selectie. Hij kan zelfs een goed elftal op de tribune zetten. De kern van Club is op dit moment bijzonder ruim en dat maakt dat er op dit moment heel wat spelers naast de wedstrijdselectie vallen. Het Laatste Nieuws stelde een elftal samen met spelers die zondag (wellicht) niet eens op het wedstrijdblad zullen staan en dat oogt ronduit indrukwekkend.

facebook BUITENKANSJE!! Voer de bonuscode “JPL-UB1” in op Unibet.be & ontvang een €10 stortingsbonus!! BEGIN HET NIEUWE SEIZOEN GOED!! facebook

Spelers als Mechele, Mata, Nakamba, Diatta en Dennis zijn op dit moment nog geblesseerd, terwijl Diaby, Limbombe en Refaelov door transferperikelen momenteel niet in de plannen van Leko voorkomen. Alles samen zorgt dat dat Club een elftal in de tribune kan zetten waar menig eersteklasser jaloers op zou zijn.

Het elftal tribunezitters van Club Brugge:

Gabulov – Mata, Mechele, Peres – Diatta, Nakamba, Coopman, Refaelov, Limbombe – Diaby, Dennis

Het bericht Club Brugge kan volledig elftal in de tribune zetten (INDRUKWEKKEND!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *