Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Dieumerci Mbokani beslist over toekomst, akkoord is heel nabij’

Dieumerci Mbokani heeft over belangstelling niet te klagen maar toch zit de spits nog zonder club. Anderlecht en Standard zijn in hem geinteresseerd maar hij heeft nog geen keuze gemaakt. Een paar weken terug was Bursaspor nog voor hem in de markt maar sindsdien was het windstil rond deze transfer. Even was er sprake van een overgang naar Anderlecht, maar dat was een onwaarheid.

facebook BUITENKANSJE!! Voer de bonuscode “JPL-UB1” in op Unibet.be & ontvang een €10 stortingsbonus!! BEGIN HET NIEUWE SEIZOEN GOED!! facebook

Nu meldt het Turkse Fanatik dat de Congolees toch naar Bursaspor zal trekken. Zowel de voorzitter van de Turken als de hoofdcoach ingestemd hebben met zijn komst. Ook Mbokani zelf zou een verhuis naar Turkije prefereren.

Het bericht ‘Dieumerci Mbokani beslist over toekomst, akkoord is heel nabij’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *