Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Leon Bailey moet sleutel worden tot transfer Eden Hazard’

Real Madrid wil zich dolgraag gaan versterken met Eden Hazard maar eerst wil zijn club Chelsea een vervanger voor hem hebben. Leon Bailey is één van die kandidaten. Dit weet The Sun te melden. De Jamaicaanse ex-speler van KRC Genk brak het voorbije seizoen helemaal door bij Bayer Leverkusen en zou ook de nadrukkelijke belangstelling genieten van Arsenal en AS Roma.

facebook BUITENKANSJE!! Voer de bonuscode “JPL-UB1” in op Unibet.be & ontvang een €10 stortingsbonus!! BEGIN HET NIEUWE SEIZOEN GOED!! facebook

Maar indien de Blues er in slagen om Bailey binnen te halen wil dat niet persé zeggen dat Hazard meteen vertrekt, integendeel. Chelsea wil er alles aan doen om de Rode Duivel langer aan zich te binden. En de Belg liet voor het WK verstaan dat hij dat eventueel zou overwegen als de Londense club zich gevoelig versterkt. Door toppers als Bailey aan te trekken wil de club hem volgens The Sun paaien en overtuigen toch te blijven. Of dat ook zal lukken valt echte te betwijfelen.

Het bericht ‘Leon Bailey moet sleutel worden tot transfer Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *