Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Nieuwe Rode Duivel in aantocht: “Ik wil voor België spelen”

Over vier jaar staat het WK in Qatar op het programma. Voor dat toernooi is er verversing nodig van de selectie en één speler ziet wel iets in het spelen voor de Rode Duivels. Zo zou Rabbi Mwenda het wel eens tot international kunnen schoppen. Bij het grote publiek is de 18-jarige dribbelaar van NEC misschien niet zo bekend, maar het grote talent staat op de lijstjes van heel wat Europese topscouts. En hij weet ook al goed wat hij wil. Zo heeft hij nu al gekozen voor de nationale ploeg van België. “Ik ben geboren in België, maar na vijf dagen al naar Nederland toegekomen. Sinds vorig jaar heb ik ook een Belgisch paspoort. Dat heb ik hier via de ambassade kunnen regelen. Ik heb nu ook besloten om voor België te willen uitkomen”, zegt hij tegenover ELF Voetbal.

facebook BUITENKANSJE!! Voer de bonuscode “JPL-UB1” in op Unibet.be & ontvang een €10 stortingsbonus!! BEGIN HET NIEUWE SEIZOEN GOED!! facebook

Mwenda zou in principe ook voor Burundi of Nederland kunnen spelen, maar dat is niet aan de orde. “Mijn ouders komen uit Burundi, maar dat is geen optie. Zij spelen te laag. De nationale ploeg van België presteert beter dan het Nederlands elftal en ook de jeugdteams doen het goed. Ze hebben met onder andere Eden Hazard en Kevin De Bruyne ook betere spelers rondlopen. Ik denk bij België het best tot mijn recht te komen.”

Het bericht Nieuwe Rode Duivel in aantocht: “Ik wil voor België spelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *