Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Laszlo Bölöni luidt de alarmbel bij Antwerp

Royal Antwerp moet vooruit dit seizoen. Zowel op sportief gebied als financieel. Trainer Laszlo Boloni denkt er het zijne van. Morgen staat de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma uit tegen Charleroi.

“Ik ben een beetje op mijn hoede in de zin dat ik onze spelersgroep nog niet als compleet beschouw. We hebben nog nood aan kwaliteit en dat stoort me”, stelt Laszlo Bölöni in HLN. “Ik zou graag al vanaf de eerste trainingsdag over alle spelers beschikken, maar ik moet leren begrijpen dat dat niet evident is en tegenwoordig quasi onmogelijk.”

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De coach hoopt dat er nog wat beweegt in deze transferperiode. Een keeper, een verdediger, een middenvelder, een aanvaller. Bölöni wil nog in elke linie minstens één nieuwe kracht.

“Ik wil elk jaar kampioen worden, maar niet alle eisen zijn ook verantwoord. Ik wil ook Europees voetbal, maar je moet jezelf de vraag stellen of we capabel zijn om dat te halen. Ik ben heel veeleisend, maar ik hou mijn voeten op de grond.”

Het bericht Laszlo Bölöni luidt de alarmbel bij Antwerp verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *