Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Toptransfer voor Club Brugge: “Ik was al jaren supporter”

Het ziet ernaar uit dat Club Brugge een goede slag heeft geslagen met het halen van een speler van NEC. Het gaat om vleugelflitser Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld.

Club lijkt met zijn komst dan ook een toptransfer te hebben afgerond. Zo werd slechts één miljoen euro betaald om hem van NEC over te nemen. “Ik kon naar de Bundesliga, de Premier League, de top drie in Nederland, Frankrijk ook. Dat is heel wat, maar ik heb goed nagedacht over mijn keuze. Mij ergens thuis voelen: dat was de bedoeling. En dat heeft me tot bij Club gebracht”, vertelt Groeneveld tegenover Het Nieuwsblad.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Bovendien deelt hij de kleedkamer bij Club met verschillende landgenoten, er waren echter nog meer redenen om bij Blauw-Zwart te tekenen. “De Belgische competitie wordt internationaal hoger ingeschat dan de Nederlandse. Anders was ik niet naar hier gekomen. Het bestuur gaf me meteen veel vertrouwen en ik was al langer ­supporter. Deze ploeg heeft een bepaalde uitstraling in Europa en wordt door heel veel mensen gevolgd.”

 

Het bericht Toptransfer voor Club Brugge: “Ik was al jaren supporter” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *