Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

“Anderlecht gaat het Club Brugge heel moeilijk maken dit jaar”

Anderlecht begon de competitie goed. Gisteren wonnen ze uit in Kortrijk met 1-4. Volgens Bob Peeters gaan de Brusselaars een goed seizoen tegemoet.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Club Brugge is de grote titelfavoriet, maar Bob Peeters denkt dat het verlies van Anthony Limbombe wel eens een grote tegenvaller kan worden. “Club zal sowieso hoge ogen gooien dit seizoen. Ze hebben de kern bijna volledig kunnen houden en hebben die nog versterkt. Het is enkel afwachten wat er met Limbombe zal gebeuren, vorig jaar toch een bepalende speler”, zegt hij aan De Zondag.

Anderlecht is de grote concurrent volgens Peeters. “Ze hebben meer keuze dan vorig jaar en Vanhaezebrouck kan daardoor meerdere systemen spelen. De nieuwe voorzitter Coucke verwacht ook veel en bij Anderlecht wilt dat zeggen: de titel. Ik denk dat Anderlecht het Club Brugge heel moeilijk gaat maken. Dat was vorig jaar toch minder het geval.”

Het bericht “Anderlecht gaat het Club Brugge heel moeilijk maken dit jaar” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *