Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: ‘Real Madrid biedt recordsom voor Eden Hazard, Chelsea heeft vervanger klaar’

Het is Real Madrid er veel aangelegen om Eden Hazard naar het Bernabeu te halen. Chelsea wilde hem aanvankelijk niet laten gaan maar wel als ze een goede vervanger voor hem kunnen halen. Die hebben ze nu in het vizier.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Volgens The Mirror hebben The Blues in de naam van Christian Pulisic namelijk een mogelijke vervanger van de Rode Duivel op het oog. De winger van Borussia Dortmund zou Chelsea zo’n 73 miljoen euro kunnen kosten. Indien de Amerikaan effectief een overstap maakt, lijkt de kans op een Hazard-transfer weer wat groter.

Real Madrid heeft alvast een maximumprijs vastgesteld voor de aanvallende middenvelder. Volgens Don Balon wil voorzitter Florentino Perez namelijk niet meer betalen dan 150 miljoen euro. Dat zou echter nog steeds een clubrecord betekenen voor Real. Dat staat momenteel op naam van Gareth Bale, met 100 miljoen euro.

Het bericht BREAKING: ‘Real Madrid biedt recordsom voor Eden Hazard, Chelsea heeft vervanger klaar’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *