Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Hans Vanaken laat zich uit over vertrek bij Club Brugge

Hans Vanaken speelt al een tijdje erg goed voor Club Brugge. Het lijkt er dan ook op dat hij een hoger niveau dan de Pro League zal aan kunnen. Voorlopig is een transfer niet aan de orde, maar Vanaken zelf wil niets uitsluiten. “Mijn makelaar volgt die zaken op. Als er iets echt interessants komt, zal hij me wel op de hoogte brengen. Ik ben tevreden en gelukkig bij Club. Ik voel niet de drang om te vertrekken. Maar als er aanbiedingen komen, zal ik erover nadenken”, vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Indien het toch tot een vertrek komt, wil Vanaken zich uiteraard financieel kunnen verbeteren. Maar ook het sportieve verhaal speelt een grote rol. “Ik wil in Europa blijven. Bij een club met ambitie – dat vind ik belangrijk. Ik zou moeite hebben om van een ploeg die voor de prijzen speelt naar een ploeg te gaan die tegen degradatie vecht. Ik zou vooraf ook een gesprek met de trainer willen. En de clubs moeten zelf komen – dat spreekt vertrouwen uit. Ik vind niet dat het een makelaar zijn taak is om een ploeg te zoeken.”

Het bericht Hans Vanaken laat zich uit over vertrek bij Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *