Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Club Brugge met de grond gelijk gemaakt: “Waar is hun standaard?” HARDE WOORDEN!!!

Er wacht Club Brugge de komende weken een zwaar programma. Dit zullen ze moeten doorstaan zonder sterkhouder Wesley Moraes. Hij is voor zes weken geschorst naar een elleboogstoot.

Blauw-Zwart gaat echter wel nog in beroep tegen zijn schorsing. Iets waar Hugo Camps niet bij kan in HLN: “Club ging niet akkoord met de schorsing en geldboete. Coach Ivan Leko toonde veel begrip “voor een jongen van 21 die de hele zomer al door makelaars zot wordt gemaakt.” Kwijltekst die niet past in de mond van een grote coach. Lafhartig ook: Leko had als eerste moeten roepen dat de aanslag van Wesley niet thuishoort bij een club die staat te pronken met de landstitel.”

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Ook de transferbeslommeringen zijn geen verzachtende omstandigheden volgens Camps: “Dat van die makelaars is bullshit. Het was natuurlijk Wesley zelf die te kennen had gegeven dat hij in was voor een transfer. Het natte washandje van Leko op het verhitte voorhoofd van de Braziliaanse vandaal roept vragen op over de sportieve standaard van Club. Er viel namelijk niets te verzachten.”

Het bericht Club Brugge met de grond gelijk gemaakt: “Waar is hun standaard?” HARDE WOORDEN!!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *