Royal Antwerp vreest voor sterkhouder: “Het is niet normaal meer”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Royal Antwerp is het nieuwe seizoen prima begonnen. Coach Laszlo Boloni zet nog wel in op extra versterking voor zijn ploeg. In de defensie bijvoorbeeld, is wat meer mankracht noodzakelijk volgens de Roemeen. Al heeft dat vooral met Dylan Batunbinsika te maken, die maar niet fit lijkt te raken. “Natuurlijk stoort me dat. Zonder de blessure van Dylan hadden we nooit gepraat over versterking op die positie. Nu is een extra mandekker wel welkom”, vertelt Bölöni tegenover Gazet van Antwerpen.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

De trainer verwacht de bonkige Franse sterkhouder dan ook pas binnen een aantal weken terug, ondanks het feit dat hij nu toch al een tijdje op de sukkel is. “Vier maanden voor een spierscheur, dat is niet normaal. Telkens komt hij met kleine stapjes terug, maar wanneer hij weer bij de groep mag aansluiten, loopt het fout. Ik denk dat we Dylan nu rustig moeten voorbereiden zodat hij definitief kan aanpikken. Zijn terugkeer zal pas voor in november zijn, vrees ik.”

Het bericht Royal Antwerp vreest voor sterkhouder: “Het is niet normaal meer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!