Ivan Leko haalt stevig uit naar Limbombe en Diaby

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Sinds deze week moet Club Brugge verder zonder twee vertrokken spelers. Het gaat om spits Abdoulaye Diaby en vleugelaanvaller Anthony Limbombe. Ze kwamen er vanwege transferperikelen al een tijdje niet meer aan te pas bij de regerend landskampioen. Leko schetst het hele verhaal.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

“Het plan was om hen op te stellen. Máár, na twee, drie weken stelde ik vast dat ze het allebei fysiek en mentaal niet konden opbrengen. De spelletjes wilden ze nog wel meedoen – ‘matchkes’ spelen, en toernooitjes -, maar zodra er fysieke oefeningen aan te pas kwamen, waren ze niet meer geïnteresseerd. Op zo’n moment moet ik de groep beschermen. Zíj wilden geen deel meer uitmaken van Club Brugge, dat hebben niet Leko, Mannaert of Verhaeghe beslist”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Vooral in Anthony Limbombe, die voor 10 miljoen euro naar FC Nantes vertrok, is hij zwaar teleurgesteld. “k ben ontgoocheld. Limbombe werd onder mij een sleutelspeler, Rode Duivel zelfs, hij kreeg een contractverlenging… – ik mag zeggen dat de technische staf een aandeel heeft in de ontwikkeling van Limbombe. Als zo iemand dan… Ja, ik vind dat jammer.”

Diaby vertrok voor 5 miljoen euro naar Sporting Lissabon.

Het bericht Ivan Leko haalt stevig uit naar Limbombe en Diaby verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!