Marc Coucke komt met verrassend nieuws vlak voor clash in Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Morgen is het dan zover. Dan staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Anderlecht zal het wel moeten doen zonder voorzitter Marc Coucke. De voorzitter en het gezicht van het nieuwe RSCA laat via Twitter immers weten dat hij de topper niet zal bijwonen. Na een razend drukke zomer heeft de zakenman immers besloten om een weekje vrij te nemen en wat tijd voor zichzelf en familie vrij te maken.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

Opvallend, want de transfermarkt is zijn laatste week ingegaan en bij Anderlecht zijn toch nog wat dossiers af te ronden. Maar Coucke laat weten dat enkel zijn sportief directeur Luc Devroe hem mag storen. Een kwinkslag waarmee Coucke lijkt te bevestigen dat er nog één en ander op til is bij Paars-Wit.

Het bericht Marc Coucke komt met verrassend nieuws vlak voor clash in Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!