OPVALLEND: Gewilde Ivan Leko snel weg bij Club Brugge?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ivan Leko kan met Club Brugge terugkijken op een prima vorig seizoen. Hij pakte de landstitel. De kans bestaat dan ook dat hij een andere stap gaat maken in zijn carriere. Door zijn goede prestaties kon Leko Club Brugge al verlaten. Nu was het nog te vroeg, maar een vertrek na dit seizoen sluit de ambitieuze trainer zeker niet uit. Dat zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

“Ja… Ik kon naar een club die zich verhoudt tot Club Brugge zoals Club Brugge zich verhoudt tot STVV. Maar ik verkoos om hier te blijven. I like Club Brugge. Het werk is nog niet af, mijn familie is graag in België, en wie mij kent, weet dat het mij niet om geld te doen is. Maar wie weet… – dit is mijn laatste jaar contract.”

Het bericht OPVALLEND: Gewilde Ivan Leko snel weg bij Club Brugge? verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
OPVALLEND: Gewilde Ivan Leko snel weg bij Club Brugge?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ivan Leko kan met Club Brugge terugkijken op een prima vorig seizoen. Hij pakte de landstitel. De kans bestaat dan ook dat hij een andere stap gaat maken in zijn carriere. Door zijn goede prestaties kon Leko Club Brugge al verlaten. Nu was het nog te vroeg, maar een vertrek na dit seizoen sluit de ambitieuze trainer zeker niet uit. Dat zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

“Ja… Ik kon naar een club die zich verhoudt tot Club Brugge zoals Club Brugge zich verhoudt tot STVV. Maar ik verkoos om hier te blijven. I like Club Brugge. Het werk is nog niet af, mijn familie is graag in België, en wie mij kent, weet dat het mij niet om geld te doen is. Maar wie weet… – dit is mijn laatste jaar contract.”

Het bericht OPVALLEND: Gewilde Ivan Leko snel weg bij Club Brugge? verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!