Bondscoach denkt aan zeven spelers uit België: “Bij AA Gent interessante speler”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bondscoach Roberto Martinez is van plan om de komende periode de kans te geven aan een hele reeks nieuwe spelers. “Er zijn spelers die bijzonder interessant zijn. Er zijn zeven spelers van de U21 die ik van heel nabij volg. Er zijn op dit moment meer spelers uit de Pro League die voor een selectie in aanmerking komen dan vorig seizoen”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

“Ze zitten alvast in de voorselectie maar over de definitieve selectie kan ik nog niet veel zeggen. Er is onder meer een interesse speler bij AA Gent.” Onder meer Vadis Odjidja laat de laatste wedstrijden een goede indruk achter bij de Buffalo’s.

Het bericht Bondscoach denkt aan zeven spelers uit België: “Bij AA Gent interessante speler” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!