Bondscoach houdt rekening met stoppen van Romelu Lukaku

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Onlangs gaf Romelu Lukaku te kennen dat hij overweegt om te stoppen als international over twee jaar. De spits van Manchester United is dan 27 jaar. Dat zorgde voor veel ophef in België en velen zijn van mening dat Lukaku wel op die woorden zal terugkomen. Roberto Martinez begrijpt zijn spits.

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook

“Ik denk dat ik Romelu begrijp. Hij stelt zich een doel op heel korte termijn. Hij wil de komende twee jaar alles geven. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich nu echt zo voelt”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Toch denkt de bondscoach niet dat het zo een vaart zal lopen met de aanvaller van Manchester United. “”Maar of dat over twee jaar nog zo zal zijn? Weet je, hij wil winnen. Dat is zijn doel. Daarna denkt hij er niet meer aan.”

Het bericht Bondscoach houdt rekening met stoppen van Romelu Lukaku verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!