Bondscoach Rode Duivels: “Hij is toptransfer van de zomer”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Sinds enige weken speelt Axel Witsel weer in Europa. Hij verruilde de Chinese competitie voor een avontuur bij Borussia Dortmund. Op het WK in Rusland maakte hij een zeer goede indruk. Bondscoach Roberto Martinez is vol lof over Witsel.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

“Hij heeft een enorm tactisch inzicht waardoor het team een blok wordt”, aldus Roberto Martinez in Het Belang van Limburg. “Bovendien heeft hij de capaciteit zich onmiddellijk aan te passen aan de spelers die rond hem spelen. Niet elke speler is hetzelfde en er moet al eens gewisseld worden, maar Axel past zich altijd meteen aan die nieuwe speelstijl aan. Hij is belangrijk doordat hij quasi onzichtbaar de andere spelers beter laat spelen.”

“Hij beseft hoe belangrijk dat dit is en vindt het niet erg dat niet iedereen dit ziet. Axel heeft dan ook nog eens het technisch vermogen om een bal af te nemen en ook nog in balbezit te blijven. Hij is fysiek in staat elk duel binnen de drie meter van zijn startpositie te winnen. Zelden zo’n complete voetballer gezien. Zonder dat hij assists geeft of zelf doelpunten maakt, is hij cruciaal. Hij zorgt ervoor, door zijn manier van spelen, dat elf spelers een team kunnen vormen. Dat hebben we op het WK gezien. Hij is de toptransfer van de zomer.”

Het bericht Bondscoach Rode Duivels: “Hij is toptransfer van de zomer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!