SUPERTIP: STRAKS CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! Speelt vrijblijvend mee en pak gewoon 25.000 EURO!!!!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Aanstaande zondag staat de topper op het programma in de Jupiler Pro League. Club Brugge ontvangt dan in eigen huis aartsrivaal Anderlecht. Speciaal voor deze wedstrijd pakt bookmaker Unibet uit met een ongekende actie. Je kan namelijk 25.000 euro winnen wanneer je de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt. Het mooiste van alles? Meedoen is volledig gratis. De wedstrijd tussen Club Brugge & Anderlecht wordt gespeeld op 26 augustus. Voor meer informatie klik hier!

Het bericht SUPERTIP: STRAKS CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! Speelt vrijblijvend mee en pak gewoon 25.000 EURO!!!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!