BREAKING: ‘Anderlecht trekt meteen transfermarkt op na nederlaag in Brugge’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht verloor gisteren de eerste topper van het seizoen met 2-1 van aartsrivaal Club Brugge. Paars/Wit is van mening dat de selectie nog wel een impuls kan krijgen en daarom gaan ze de transfermarkt weer op.

Ognjen Vranjes trok meer dan zijn streng op Jan Breydel en leeft voor dit soort intense wedstrijden. Maar de Bosniër moest eigenlijk geschorst zijn en als zijn speelstijl niet drastisch veranderd zal hij nog vaker op de strafbank zitten. Antonio Milic was dan weer slordig in het uitvoetballen, terwijl Sebastiaan Bornauw toch wat ervaring mankeert. Bovendien zijn er niet veel alternatieven voor het trio. Versterking is dan ook meer dan welkom.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

En volgens Het Nieuwsblad blijft het bestuur niet bij de pakken zitten. ‘Anderlecht zal nog transfers doen’, klinkt het bij de krant. Maandag zou alvast een nieuwe onderhandelingsronde met Midtjylland gepland staan om tot een doorbraak in het dossier Bubabaccar Sanneh te komen. Als alternatief blijft Prince-Désir Gouano in beeld. Die speelde niet voor Amiens tot frustratie van de supporters, maar die situatie ziet RSCA wel graag gebeuren.

Het bericht BREAKING: ‘Anderlecht trekt meteen transfermarkt op na nederlaag in Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!