‘KRC Genk haalt aanwinst binnen bij kwalificatie Europa League’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KRC Genk is het nieuwe seizoen goed begonnen. Deze week staat plaatsing op het programma voor de Europa League en mocht dit gebeuren dan willen de Genkies nog een aanwinst aantrekken. De Limburgers hadden hun huiswerk op de mercato al een tijdje nagenoeg af. Maar coach Philippe Clement zou wel nog een extra creatieve middenvelder, een doublure voor Alejandro Pozuelo, kunnen gebruiken. De voorbije dagen viel daarvoor de naam van Ivan Fiolic. En volgens Het Belang van Limburg blijft Genk nauw contact onderhouden met de spelmaker van Dinamo Zagreb. Indien de club zich donderdag ook definitief plaatste voor de poules van de Europa League, wordt zijn transfer naar alle waarschijnlijkheid afgerond.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Ook aan uitgaande zijde zal er wellicht nog wat bewegen. Spits Nikolaos Karelis is immers te goed om slechts als vierde keuze achter de hand te houden. Hij blijft zich naar verluidt wel erg professioneel opstellen, toch moet er voor hem nog een oplossing gevonden worden. Enkele Griekse clubs toonden al interesse, maar erg concreet werd dat niet.

Het bericht ‘KRC Genk haalt aanwinst binnen bij kwalificatie Europa League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!