‘Thibaut Courtois moet vrezen voor vaste plek bij Real Madrid’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij Real Madrid is Thibaut Courtois nog niet de absolute nummer één onder de lat. Trainer Julen Lopetegui maakt gebruik van een rouleer-systeem tussen hem en Kaylor Navas. “Het is een moeilijke situatie, die niet iedereen zal begrijpen. Maar ik kan het makkelijk uitleggen: ik heb meerdere goede opties voor ons op doel”, legt Julen Lopetegui in de Spaanse media uit. “Er zijn geen problemen. Ik zal elke week bekijken wie er onder de lat staat. Die concurrentiestrijd zal ons alleen maar sterker maken.”

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Op het Instagram-account van Real Madrid stond Thibaut Courtois wel in de elf. Tijdelijk. De mediadienst dacht dat Courtois zou starten. Niet veel later werd de post verwijderd door de Spaanse topclub en was hij vervangen door de Costa Ricaan.

De Koninklijke boekte een 1-4 overwinning bij Girona, na een moeizame eerste helft. Lopetegui was toch tevreden. “Zeker op basis van de tweede helft was een het verdiende overwinning.”

Het bericht ‘Thibaut Courtois moet vrezen voor vaste plek bij Real Madrid’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!