Eden Hazard onthult de ene coach waar hij graag voor wil spelen

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Eden Hazard zou graag nog eens onder Jose Mourinho willen werken. Hij maakte veel indruk op de sterkhouder van Chelsea en de Rode Duivels. “Het laatste seizoen onder Mourinho was niet prettig meer. We wonnen niet, we kwamen in een soort routine van trainen-spelen-trainen zonder dat er plezier was. Het was voor alle partijen beter dat een eind kwam aan de samenwerking. Maar als je mij nu één trainer vraagt met wie ik nog eens wil werken, dan zeg ik: Mourinho”, zei de Belg aan Het Laatste Nieuws.

Mourinho maakte veel indruk. “Als de resultaten minder zijn, begint hij kritiek te geven op zijn spelers – dat weet je. Maar achteraf heb ik dat kunnen plaatsen; het is deel van zijn personage. Als je wínt, is Mourinho de beste trainer die je je kunt inbeelden. Dan is hij een vriend van je – je mag doen wat je wil (lacht). Wil je één dag vrij, hij geeft je er twee. Als het goed gaat, beleeft Mourinho het voetbal zoals ik: à l’aise. Zélfs zijn imago van extreem defensieve coach viel al bij al nog mee. Hij is verre van avontuurlijk zoals Guardiola, maar het jaar waarin wij kampioen werden, hebben wij heel veel goals gemaakt en goéie wedstrijden gespeeld. (denkt na) Ik heb van niet veel dingen spijt in mijn carrière, maar wél dat ik bij Chelsea niet langer heb kunnen werken met Mourinho. We hadden een ploeg om nog veel prijzen

te pakken, maar we zijn gewoon in een negatieve spiraal terechtgekomen.”

Het bericht Eden Hazard onthult de ene coach waar hij graag voor wil spelen verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!