Bölöni: “Hij kan een soort van Yaya Touré worden voor Antwerp” – VoetbalNieuws.be

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

VoetbalNieuws.be

Bölöni: "Hij kan een soort van Yaya Touré worden voor Antwerp"
VoetbalNieuws.be
Royal Antwerp FC heeft een zeer ruime kern en Laszlo Bölöni liet zich uit over een aantal jongens die het momenteel wat moeilijker hebben. "Ik zet alle spelers op gelijke voet. Nazaryna toont op training hele leuke dingen, maar weet ze nog niet ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bölöni: “Hij kan een soort van Yaya Touré worden voor Antwerp” – VoetbalNieuws.be

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

VoetbalNieuws.be

Bölöni: "Hij kan een soort van Yaya Touré worden voor Antwerp"
VoetbalNieuws.be
Royal Antwerp FC heeft een zeer ruime kern en Laszlo Bölöni liet zich uit over een aantal jongens die het momenteel wat moeilijker hebben. "Ik zet alle spelers op gelijke voet. Nazaryna toont op training hele leuke dingen, maar weet ze nog niet ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANTWERP OP FACEBOOK!

FC ANTWERP OP TWITTER!