‘FC Barcelona legt Ousmane Dembélé ultimatum op vanwege gameverslaving’

Barcelona heeft aanvaller Ousmane Dembele een ultimatum opgelegd vanwege zijn gameverslaving. Zijn teamgenoten zouden geen vertrouwen meer in hem hebben en ook zijn eetpatroon is verre van hoe het zou moeten zijn. Dit weet het medium AS te melden.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

De peperdure aanvaller maakt zich keer op keer onmogelijk en volgens het medium Sport gaat Barcelona ingrijpen. De sportkrant schrijft dat de club Dembélé inmiddels een ultimatum heeft opgelegd. Als Dembélé zijn leven niet betert, is de kans groot dat hij in januari verbannen wordt uit de selectie.

Het bericht ‘FC Barcelona legt Ousmane Dembélé ultimatum op vanwege gameverslaving’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!