‘Anderlecht moet makelaar Mogi Bayat nog enorm bedrag betalen’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De voetbalmakelaar Mogi Bayat is onder voorwaarden op vrije voeten gesteld in het dossier Propere Handen. De voorwaarde is dat hij zijn werkzaamheden in januari niet gaat hervatten. Volgens het medium La Capitale is het de verwachting dat hij dit in de zomer wel weer zal gaan doen.

De advocaat geeft aan dat Bayat eerst een tijd rust gaat nemen, maar dat hij zeker zal terugkeren in het voetbal. RSC Anderlecht moet de makelaar alvast nog een enorm bedrag betalen.

Volgens de Waalse krant bedraagt dit maar liefst twee miljoen euro. Marc Coucke heeft tot op heden alle betalingen aan makelaars bevroren, maar Bayat zal het daar wellicht niet bij laten. Dat zegt een makelaar, die anoniem wenst te blijven. “Ik ken Mogi, hij zal het daar niet bij laten. Hij zal iedereen willen vernietigen die hem schade heeft berokkend: van mensen zoals Coucke, tot rivaliserende makelaars”, zegt hij.

 

Het bericht ‘Anderlecht moet makelaar Mogi Bayat nog enorm bedrag betalen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!