KASSA! ‘Blauw/Zwart strijkt recordbedrag op in Champions League’ (WOW!!)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge heeft deze jaargang uitstekende zaken gedaan in de Champions League. Het heeft de club namelijk een recordbedrag opgeleverd.

Het Laatste Nieuws weet dat de Bruggelingen momenteel al op 32,4 miljoen euro aftikken en geen enkele Belgische club deed ooit beter. Club ontving 15,25 miljoen euro vanwege zijn deelname aan de poulefase en daar kwam dus nog een pak geld bij.

Zo levert de derde plaats 500.000 euro op, zijn de tv-rechten goed voor 4,5 miljoen euro en kreeg het ook 4,5 miljoen euro voor de tot dusver behaalde punten. Daarnaast kreeg het nog een premie voor zijn coëfficiënt, die is goed voor 7,7 miljoen euro. Club kan de komende maanden nog meer geld verdienen in de Europa League en ook thuis tegen Atlético Madrid.

Het bericht KASSA! ‘Blauw/Zwart strijkt recordbedrag op in Champions League’ (WOW!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!