Rode Duivel prikt leuk affiche voor langverwachte rentree

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Manchester City-middenvelder en Rode Duivel Kevin de Bruyne is er al een lange tijd uit met een blessure. De verwachting is dat hij snel weer zijn rentree kan maken op de velden. Dit seizoen kwam De Bruyne is slechts drie competitiewedstrijden in actie voor City, het gros van het seizoen moest de 68-voudige Rode Duivel missen wegens blessures.

Maar Het Nieuwsblad weet dat De Bruyne over twee weken wellicht zijn comeback bij City zal maken. Dan nemen de Engelsen het op in de Champions League tegen Hoffenheim. Op 8 december neemt City het op tegen Chelsea, maar die clash zou te vroeg komen.

Het bericht Rode Duivel prikt leuk affiche voor langverwachte rentree verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!