VANAVOND EUROPA LEAGUE! Stort 10 en speel met 30euro bij Unibet.BE! (BUITENKANSJE!!)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanavond worden er weer veel wedstrijden gespeeld in de Europa League. Zo ook de wedstrijden Standard tegen Sevilla, Malmo – Genk en Anderlecht tegen Sparta Trnava. Wil jij deze of andere potjes op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 10 euro en speel dan met 30 euro!! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

 

Het bericht VANAVOND EUROPA LEAGUE! Stort 10 en speel met 30euro bij Unibet.BE! (BUITENKANSJE!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!