HUH? ‘Boca Juniors tegen River Plate gespeeld in het Santiago Bernabeu?’ (EL CLASICO!!)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Een opvallend nieuwtje vandaag. Het zou zomaar kunnen dat de Argentijnse Clasico tussen Boca Juniors en River Plate in het stadion van Real Madrid geespeeld gaat worden. De Conmebol wil de wedstrijd op zondag 9 december in Madrid laten spelen. Beide ploegen zien dat echter niet zitten.

Boca Juniors maakte afgelopen week al bekend als rechtmatige winnaar te willen worden aangewezen én tegen elke beslissing van de Conmebol in beroep te zullen gaan. Na de bekendmaking van het Bernabéu als nieuwe decor van de tweede finale, lieten los Xeinezes in de nacht van donderdag op vrijdag in een communiqué weten in hoger beroep te zullen gaan. Boca Juniors wijst erop dat elke beslisssing gebaseerd moet zijn op de huidige reglementen en dat deze voor alle clubs hetzelfde zijn. “We zullen gebruik maken van alle gerechtelijke mogelijkheden”, zo klinkt het.

River Plate is door de Conmebol bestraft met een boete van omgerekend 350.000 euro en moet de eerstvolgende twee duels onder de vlag van de Zuid-Amerikaanse bond zonder publiek spelen.

Ook de recordkampioen van Argentinië laat via de officiële kanalen weten in beroep te zullen gaan tegen het besluit, de geldstraf en het verbod op thuispubliek.

Het bericht HUH? ‘Boca Juniors tegen River Plate gespeeld in het Santiago Bernabeu?’ (EL CLASICO!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!