Kevin de Bruyne werd woest: “Dit heeft niets meer met voetbal te maken”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij KRC Genk was Kevin de Bruyne het grootste talent dat ze daar hadden lopen. Volgens Domenico Olivieri en Pierre Denier die al lang aan de club verbonden zijn was de stermiddenvelder geen makkelijke jongen.

“Al van toen Kevin een klein pieperke was, herinner ik me dat Domenico, als ik hem na een match met de U17 of de beloften belde wat ze gedaan hadden, elke keer eindigde met: ‘Kevin heeft weer gescoord,” vertelt Denier aan Sport/Voetbalmagazine.

Ook Olivieri heeft nog enkele anekdotes over de huidige speler van Manchester City. “Op een stage in Spa werd een alternatieve training ingelast: mountainbiken. We vertrokken in kleine groepjes, al gauw haalden we het groepje met Kevin in. Die ging zo traag en zag zo rood als een tomaat. Hij riep woest: ‘Dit heeft niets meer met voetbal te maken.’ Als ik nu zijn actieradius op het veld zie, sta ik wel even te kijken.”

Het bericht Kevin de Bruyne werd woest: “Dit heeft niets meer met voetbal te maken” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!