WOW!!! ’30 miljoen euro voor deze smaakmaker uit de Jupiler Pro League!’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De heren van KRC Genk presteren dit seizoen zowel nationaal als internationaal uitstekend. Er bestaat dan ook de nodige interesse in hun spelers. Europese topclubs volgen sterkhouders zoals Sander Berge, Ruslan Malinovskyi en Leandro Trossard dan ook op de voet. Voor laatstgenoemde zullen geïnteresseerde clubs echter diep in de buidel moeten tasten.

Josy Comhair, de makelaar van Leandro Trossard, bevestigt immers aan Fussbaltransfers dat Borussia Dortmund geïnteresseerd is in de diensten van de Belgische flankaanvaller. KRC Genk zou wel maar liefst 30 miljoen euro verlangen.

Het bericht WOW!!! ’30 miljoen euro voor deze smaakmaker uit de Jupiler Pro League!’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!