ANALYSE: Krachtmeting tussen 2 revelaties: Antwerp en STVV

Royal Antwerp FC tegen Sint-Truidense Voetbalvereniging. Zelden zien we een slechte match als we deze teams tegenover elkaar zetten. Aan de basis van hun respectievelijke tweede en vijfde plaats ligt een top transferbeleid. Wij leggen de sterke punten van beide clubs nu naast elkaar.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
ANALYSE: Krachtmeting tussen 2 revelaties: Antwerp en STVV

Royal Antwerp FC tegen Sint-Truidense Voetbalvereniging. Zelden zien we een slechte match als we deze teams tegenover elkaar zetten. Aan de basis van hun respectievelijke tweede en vijfde plaats ligt een top transferbeleid. Wij leggen de sterke punten van beide clubs nu naast elkaar.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer