Blauw/Zwart greep naast aanwinst Real Madrid: “Hadden hem op het oog”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge had een speler op het oog van Zorya Luhansk maar Real Madrid was de club te snel af. CEO Vincent Mannaert verklapte dat aan Het Laatste Nieuws. “We hadden ook Andriy Lunin op het oog. Die jongen is 19, speelde bij Zorya Luhansk. Uiteindelijk heeft Real Madrid hem gepakt en uitgeleend aan Leganés.”

Club Brugge nam Karlo Letica. “Om maar te zeggen dat je er tegenwoordig supersnel bij moet zijn. Het idee bij Letica was ook dat we Horvath nog achter de hand hadden. Want in de twee wedstrijden waar vorig seizoen de meeste druk op rustte – speeldag 8 en 9 in play-off 1 -, stond hij er.”

Het bericht Blauw/Zwart greep naast aanwinst Real Madrid: “Hadden hem op het oog” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!