BREAKING: ‘Zware domper Club Brugge: sterkhouder uit tot na winterstop’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Slecht nieuws voor Club Brugge. Het ziet er niet goed uit rondom de blessure van Arnaut Danjuma Groeneveld. Hij is naar verluidt tot na de winterstop niet inzetbaar voor Blauw/Zwart. Het Nieuwsblad weet dat de Nederlandse international een klein breukje in de voet heeft opgelopen. Het gaat om een stressfractuur, meestal het gevolg van overbelasting.

Daarom ligt Danjuma nog een tijdje in de lappenmand. Zo zou de seizoensrevelatie niet meer in actie komen voor de winterstop. Club rekent er wel op dat hij er meteen zal staan wanneer de competitie hervat eind januari, maar toch is de afwezigheid van Danjuma, die de voorbije weken al gemist werd, een dikke streep door de rekening.

Het bericht BREAKING: ‘Zware domper Club Brugge: sterkhouder uit tot na winterstop’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.



Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!