‘Spaanse topclub meldt zich voor Vincent Kompany’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij Manchester City komt Vincent Kompany amper meer aan spelen toe maar nu hoopt een Spaanse grootmacht haar kans te kunnen pakken. FC Barcelona is namelijk opzoek naar een centrale verdediger met ervaring. Dit weet het medium The Mirror te melden.

De Rode Duivel zou wel niet de enige optie zijn voor de Spanjaarden, maar hij staat wel op de shortlist genoteerd. The Mirror weet wel dat City het bod van Barcelona wellicht zal afwijzen. Mocht de transfer er toch komen, dan zal Kompany wellicht de enige Belg bij Barcelona zijn. Thomas Vermaelen wordt al langere tijd naar de uitgang begeleid in Camp Nou.

Het bericht ‘Spaanse topclub meldt zich voor Vincent Kompany’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!