EK 2020! Dit is de poule waar de Rode Duivels in zitten! (NIET ERG SWINGEND!)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De loting voor het EK in 2020 is zojuist bekendgemaakt. De Rode Duivels zitten niet in een erg swingende poule. België zat als reekshoofd in pot 1. Aangezien de Rode Duivels zich niet wisten te plaatsen voor de halve finales van de Nations League, was de kans groot dat ze in een poule met zes landen zouden terechtkomen. Enkel poule E bood het team van bondscoach Roberto Martínez een opponent minder, maar daarin kwam Kroatië als reekshoofd terecht.

Maar het werd dus groep I. De Rode Duivels vermeden Duitsland, dat in pot 2 zat, en kregen in de plaats daarvan Rusland. Uit bokalen 3, 4, 5 en 6 kwamen respectievelijk Schotland, Cyprus, Kazachstan en San Marino.

De kwalificaties vinden plaats tussen 21 maart en 19 november 2019. De eerste twee landen uit elke poule plaatsen zich voor de eindronde van het EK, dat in twaalf speelsteden wordt afgewerkt. Vier landen kwalificeren zich vervolgens nog via play-offs, bepaald door de eindstand in de vier divisies van de Nations League, voor EURO 2020.

Het bericht EK 2020! Dit is de poule waar de Rode Duivels in zitten! (NIET ERG SWINGEND!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!