‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van ex-speler van Sint Truiden’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

FC Barcelona wil uitpakken met de komst van een voormalig speler van Sint-Truiden. Volgens El Mundo Deportivo staat Djené Dakoman hoog op het verlanglijstje van Barça. De 26-jarige Togolees speelt voor Getafe en daar is hij aan zijn tweede seizoen bezig. De centrale verdediger, die ook op de flank kan spelen, doet het er zeer goed.

Daardoor zou Barça bereid zijn om 35 miljoen euro te betalen. Getafe haalde Djakoman in de zomer van 2017 voor 2,5 miljoen euro weg bij STVV, waar hij slechts één seizoen speelde, nadat hij was overgekomen van Alcorcon.

Het bericht ‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van ex-speler van Sint Truiden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!