WTF! ‘Napoli weigert bod van 103 miljoen euro op voormalige Genk-speler’

Voormalige KRC Genk-speler Kalidou Koulibaly is erg gewild momenteel op de transfermarkt. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport heeft Manchester United, dat een nieuwe centrale verdediger zoekt, maar liefst 103 miljoen euro geboden op de Senegalese speler. Napoli gooide dat bod echter in de prullenbak.

De Italiaanse topclub is niet bereid om in januari een sterspeler van de hand te doen. De club kan nochtans enorm veel winst maken op Koulibaly, want het plukte hem in de zomer van 2014 voor ongeveer acht miljoen euro weg bij Racing Genk.

José Mourinho kwam met een reactie. “Ik kan geen antwoord op je vraag geven. Als het waar is, als het niet waar is, ik kan je vraag niet beantwoorden. Wellicht is je vraag de eerste over de transfermarkt, maar wellicht heb ik de volgende persconferentie twee vragen hierover. In de daaropvolgende persconferentie heb ik er drie meer. Het enige wat ik hierover kan zeggen, is dat Koulibaly een speler van Napoli is. En ik praat niet over spelers van andere clubs.”

Het bericht WTF! ‘Napoli weigert bod van 103 miljoen euro op voormalige Genk-speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer