Club Brugge heeft goud in handen: “Mbark Boussoufa waarschuwde al”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge wist gisteren indruk te maken door Standard Luik met 3-0 aan de kant te zetten. Een flink aantal spelers van Blauw/Zwart lieten hun beste spel zien.

Maar het was vooral Sofyan Amrabat die indruk maakte. Een tweetal weken geleden leek de Marokkaan nog een overbodige zomeraankoop, nu maakt hij aanspraak op een vaste basisplaats. “Zijn landgenoot Mbark Boussoufa had ons gewaarschuwd: “Een topper.” Amrabat is nog altijd maar 22. Volume, techniek, voetbal-IQ – dat kan wat worden, zéker in de Jupiler Pro League”, is men bij Het Laatste Nieuws lovend.

Club lijkt dus een gouden zaak te hebben gedaan, want omdat hij overbodig was bij Feyenoord kon de Marokkaanse WK-ganger voor een beperkte som binnengehaald worden. En het is niet enkel omwille van twee goede matchen dat hij nu bejubeld wordt. Want ook op training wist hij al indruk te maken. “IJzersterk is hij”, aldus Stefano Denswil. “Hij is een beer”, bevestigt Hans Vanaken.

Het bericht Club Brugge heeft goud in handen: “Mbark Boussoufa waarschuwde al” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!