WTF!!! ‘José Mourinho vliegt sterspeler Man United aan in volle kleedkamer’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De bom lijkt gebarsten bij Manchester United. Het is al langer bekend dat José Mourinho een verstoorde relatie heeft met de Franse sterspeler Paul Pogba en deze lijkt nu een nieuw dieptepunt te hebben gekregen. Volgens The Daily Record zou Mourinho de Franse wereldkampioen namelijk verbaal hebben aangevallen voor een volle kleedkamer.

Zou de Portugees Pogba een ‘virus’ voor de hele club hebben genoemd. “Je speelt niet goed. Je respecteert je ploegmaats en de supporters niet. Je vermoordt de goede mentaliteit van de eerlijke mensen rondom”, getuigde een insider van de club bij de tabloid. Het lijkt er dan ook op dat de samenwerking tussen de twee niet lang meer zal duren: ofwel vertrekt Pogba in één van de komende mercato’s, ofwel is het einde verhaal voor Mourinho. Maar het bijleggen lijkt nu helemaal geen optie meer …

Het bericht WTF!!! ‘José Mourinho vliegt sterspeler Man United aan in volle kleedkamer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!