Club Brugge-basisspeler: “Daarom wees ik Anderlecht in de zomer af”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Afgelopen zomer koos Clinton Mata om Charleroi te verruilen voor een avontuur bij Anderlecht. Hij is daar inmiddels een belangrijke speler geworden aan de rechterkant. Hij kon ook de overstap maken naar een andere club in de Pro League.

Zo onthulde Mata bij La Tribune dat hij een aanbieding van Paars-Wit afgelopen zomer naast zich neerlegde. “Charleroi en Anderlecht hadden een akkoord, maar ikzelf was het belangrijkste. En de beste optie was om niet te gaan. Ik weigerde omdat ik er niet hetzelfde gevoel had als bij Genk en vervolgens bij Club Brugge. Maar het ligt nu achter ons en ik blijf die club respecteren.”

Het bericht Club Brugge-basisspeler: “Daarom wees ik Anderlecht in de zomer af” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!